Що заважає нам виконати роботу в строк?

Цілком можливо, що Ви не справляєтеся з роботою з наступних досить розповсюджених причин:

Вас часто відволікають

Найчастіше ми не встигаємо виконати ту роботу, яку запланували, через те, що протягом дня нас занадто часто відволікають. Відволікаючим фактором можуть слугувати часті телефонні дзвінки, бажання колег щось обговорити, листування електронною поштою, яке вимагає швидкої відповіді, не заплановані зустрічі та переговори, шум.

Відсутні ресурси, які необхідні для виконання роботи в строк

Під ресурсами в цьому випадку можна розуміти наявність комп'ютера, Інтернету, принтера, сканера, інформації, необхідних для виконання завдання.

Ви не знаєте, що від Вас потрібно

Мова йде про те, що часом люди не розуміють, що конкретно вони повинні зробити і як вони це повинні зробити через те, що завдання керівника не було чітко визначене або самі люди не зрозуміли в повній мірі, чого від них прагнуть.

У Вас не достатньо досвіду та знань

Часом ми не можемо виконати якусь роботу тому, що не вистачає досвіду та спеціальних знань.

Ви не вмієте планувати свій робочий день

На жаль, не все вміють грамотно розпорядитися часом. Саме тому наприкінці робочого дня в нас залишаються не вирішені завдання. Вчиться планувати свій день також за часом. День слід розпочати з більш важливої та термінової роботи, а потім менш важливої та менш термінової.

Ви просто перевантажені роботою

Якщо людей не справляється з роботою, це не завжди означає, що вона погано організовує свій робочий день. Іноді причину потрібно шукати в надмірній завантаженості співробітника, який просто не може впоратися з наявним обсягом роботи без допомоги з боку.

Ви часто залишаєте справи на потім

Ви часто переносите не вирішені справи на завтрашній день, у результаті чого, вони постійно накопичуються, переростаючи у великий список. Візьміть собі за правило не переносити роботу, яку Вам з різних причин не хочеться робити сьогодні, на інший день. Пам’ятайте про те, що у Вас, можливо, і завтра не буде особливого бажання повертатися до того чи іншого завдання.

Вам потрібен відпочинок

Ви занадто давно не були у відпустці, саме тому Ваша працездатність різко знижена та Ви з труднощами вже справляєтеся із запланованою роботою.

Ви знаєте, що за виконану роботу Вам премії не буде

Ви чудово знаєте, що навіть якщо Ви будете робити більше, то однаково нічого понад свій оклад Ви не одержите. Звідси й відсутність інтересу до роботи.

Ви думаєте, що Вас недооцінюють на робочому місці

Можливо, Ви думаєте, що Вас недооцінюють чи Вам не доплачують?! Деякі не справляються з роботою саме тому, що думають саме так про себе. Думка про те, що Вас не цінують, означає, що можна й не намагатися (адже однаково ніхто не оцінить!).

Джерело: http://donbass.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад