Змінено вимоги для бажаючих працювати в міліції

Змінено вимоги для бажаючих працювати в міліції

Президент Віктор Янукович підписав закон "Про внесення змін до статті 17 закону України "Про міліцію" щодо вимог до осіб, які приймаються на службу в міліцію", що передбачає введення вимоги про володіння українською мовою для прийому на роботу в міліцію. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента.
Закон вводить ряд додаткових критеріїв для претендентів на посаду в органах міліції. Зокрема, встановлюється, що на службу до міліції приймаються громадяни України, які досягли 18-річного віку, які мають повну загальну середню освіту, а також якості, передбачені колишньою редакцією закону про міліцію.
До цього законодавство передбачало лише, що на роботу в міліцію можуть бути прийняті громадяни, здатні за своїми особистими, діловими і моральними якостями, освітнім рівнем, фізичною підготовкою і станом здоров'я виконувати покладені на міліцію завдання.

Крім цього, закон передбачає, що призовники не підлягають прийняттю на службу в міліцію, крім осіб, які приймаються на навчання до вищих навчальних закладів Міністерства внутрішніх справ.

Також в законі більш чітко прописані умови заборони приймання на роботу в міліцію осіб, які раніше притягалися до кримінальної відповідальності.

Джерело: http://www.mignews.com.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад