Військовим підвищать зарплату на 25%

Міністерство оборони спільно з Міністерством соціальної політики опрацьовують питання про підвищення посадових окладів військовослужбовців до рівня державних службовців. Про це в ексклюзивному інтерв'ю кореспонденту ForUm'у заявив міністр оборони України Михайло Єжель.

Крім того, за словами міністра, в проекті держбюджету на 2012 рік передбачено більше коштів на грошове забезпечення офіцерів, контрактників і цивільних працівників Збройних сил України, будівництво житла для військовослужбовців.

Єжель зазначив, що сьогодні українська армія відчуває турботу з боку Глави держави і уряду, які «серйозно стурбовані її проблемами». «Оборонне відомство фінансується без затримок. Держава знайшла кошти для збільшення грошового забезпечення офіцерів і контрактників », - сказав міністр і додав:«В кінці року ми збільшили розмір премії для військовослужбовців в середньому на 20 відсотків, а з липня цього року військовослужбовці за контрактом отримали надбавку в розмірі 280-420 гривень , а офіцери - від 300 до 450 гривень».

Джерело: http://for-ua.com/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад