Як не відкладати справи на потім?


Більшість фахівців в області психології впевнені в тому, що всі наміри, які у Вас виникають у зв'язку з роботою, повинні спочатку знаходити своє відображення в конкретному плані дій на майбутнє, бо інакше Ви дуже сильно ризикуєте, що вони так і залишаться намірами, які Ви будете продовжувати постійно відкладати на потім.

Так, без сумнівів не завжди і не кожен з нас може розставити акценти правильно, а це означає, що є необхідність тверезо оцінювати всі свої можливості. Практика показує, що людині буде набагато складніше впоратися з таким глобальним завданням, як оцінка своїх сил, якщо вона вже почала будувати якісь глобальні плани.

Тобто найпростішим і за фактом єдиним виходом з даної ситуації можна по праву вважати складання поетапних планів Ваших дій для того, щоб Ваша увага була не розсіяною, а фокусувалася на певних коротеньких відрізках часу.

Визначення невдач і успіхів на окремих коротких етапах, допоможе Вам якомога більш точно контролювати себе при необхідності вирішення якихось глобальних завдань.

Не менш важливо доповнювати свої наміри та плани позитивними емоціями, тому що при підході до роботи з негативним настроєм, очікування позитивного результату можна назвати дурною витівкою, яка навряд чи колись знайде свій вихід.

Ще до того, як Ви розпочнете роботу, важливо пошукати якісь позитивні сторони. Рутинна діяльність часто стає причиною виникнення у людини перманентного стану стресу, а Ви ж не цього хотіли, чи не так?

Загалом, при бажанні повернути своє життя в більш якісне русло, Ви просто зобов'язані налаштуватися на позитивний результат і ставитися до всього саме так, адже запорука успіху полягає в правильному підході до організації процесу праці.



Джерело: http://naim.ru/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад