Завершено першу сесію ЗНО з української мови і літератури

Учасники першої сесії зовнішнього оцінювання з української мови і літератури взяли участь у тестуванні, правильні відповіді на завдання тесту першої сесії будуть опубліковані 29 травня.  Для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови і літератури зареєстровано понад 324 тисячі абітурієнтів, яких розподілено на дві групи (перша та друга сесії).

 Протягом 180 хвилин учасникам ЗНО з української мови і літератури необхідно було розв’язати 61 тестове завдання. Останнє завдання тесту передбачало створення власного висловлювання. За умови правильного виконання усіх завдань учасники зможуть отримати 111 тестових балів. Після визначення тестового бала кожного абітурієнта за наслідками виконання тесту, отриманий результат буде конвертовано у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів, що буде вказувати на місце результату абітурієнта серед результатів інших учасників першої сесії ЗНО з української мови і літератури.

Офіційне оголошення результатів тестування відбудеться після перевірки всіх тестових робіт учасників. Оскільки бланки відповідей з власним висловлюванням перевірятимуться екзаменаторами, визначення результатів учасника тестування з української мови та літератури вимагає більшого часу, ніж перевірка звичайного тесту. Про дату оголошення результатів зовнішнього оцінювання з української мови і літератури буде повідомлено додатково.

Правильні відповіді на завдання тесту першої сесії ЗНО з української мови і літератури будуть опубліковані у вівторок 29 травня.

29 травня відбудеться друга сесія зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень з української мови і літератури. Початок тестування об 11.00, допуск на пункти тестування триватиме до 10.50.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад