Знання англійської може збільшити зарплату на 70%

Знання англійської може збільшити зарплату на 70%

Українці хочуть в Європу, але не хочуть вчити англійську. В рамках дослідження резюме здобувачів на предмет знання мови. Виявилося, що навіть в сфері "наука, освіта, переклад" лише 12% кандидатів вільно володіють іноземною мовою, а 50% не володіють зовсім. В інших сферах вільно володіють англійською не більше 8% кандидатів, хоча за цей цінний навик роботодавці готові сильно доплатити. Найкраще говорять по-англійськи найбільш високооплачувані фахівці - програмісти, директора та аудитори в консалтингу.

Хороший рівень знання англійської дозволяє кандидату претендувати на 9-20% більше вакансій в залежності від сфери, і чим вище цей рівень, тим більше можливостей відкривається перед ним. Високий рівень англійської допомагає розширити пул вакансій додаткове на 5-17%.

Також знання іноземної мови непогано оплачується. Рівень зарплат фахівців, які не володіють іноземною мовою, і професіоналів з відмінною англійською, різниться майже вдвічі - 6400 грн проти 12 200 грн. Шукачам зі знанням мови на рівні вище середнього готові платити на 68% більше.

http://ubr.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад