Стало відомо, яких співробітників шукає Facebook

Стало відомо, яких співробітників шукає Facebook

За слова джерела, який говорив на умовах анонімності, Facebook планує використовувати здатність людей з таким доступом отримувати урядову інформацію про потенційні загрози. Компанія намагається більш активно зосередиться на питанні пошуку підозрілих кампаній в соціальних мережах.

Люди, що володіють такими дозволами часто бувають урядовцями або співробітниками розвідслужб. При цьому, за словами людини, знайомого з питанням, їх статус може переноситися на роботу в приватному секторі, якщо позиція вимагає доступу до конфіденційної інформації. Раніше надані дозволу стають неактивними при догляді з держслужби, але їх можна знову активувати від імені Facebook.

Прес-секретар Facebook відмовився від коментарів. В офісі директора Нацрозвідка США та Департаменту внутрішньої безпеки не відповіла на прохання стосовно надання коментарів.

Раніше повідомлялося, що комітет з розвідки Палати представників конгресу США планує опублікувати рекламу в Facebook, нібито куплену Росією під час виборів глави Штатів в 2016 році.

http://ubr.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад