Кількість вільних робочих місць, заявлених підприємствами, організаціями й установами до служби зайнятості Криму в серпні 2011 року збільшилася більш,

«З кожних 10 зареєстрованих безробітних п'ятеро раніше посідали робочі місця, троє - посади службовців, інші - громадяни без професії або займали місця,що не потребують спеціальної підготовки», - зазначили в управлінні.

Разом з тим, кількість вільних робочих місць, заявлених підприємствами, організаціями й установами до служби зайнятості, у серпні цього року збільшилася на 9,2% і на кінець місяця склала 4,2 тис.

За сприяння державної служби зайнятості цього року були працевлаштовані 22,6 тис. осіб, що становить 43,5% загальної чисельності осіб, які скористалися її послугами з початку року. В аналогічному періоді минулого року ця цифра становила 20,7 тис. осіб.

Серед працевлаштованих незайнятих громадян, за підрахунками управління статистики, жінки становлять 58,9%, молодь до 35 років - 46,4%.

З Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття в серпні на допомогу з безробіття було витрачено 8,8 млн грн.

Розмір допомоги склав у середньому 868 грн., що на 9,6% менше законодавчо встановленого розміру мінімальної зарплати (960 грн).

Джерело: http://investigator.org.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад