Апаратник пастеризації

Працює на підприємствах, які займаються пастеризацією різноманітних видів герметично запакованої, фасованої продукції. Контролює якість продуктів за допомогою автоматизованої системи керування технологічними процесами, яка містить у собі автоматичні регулятори, контрольно-вимірювальні прилади, систему захисту та сигналізації.

Обов'язки:

• проводити технологічні процеси пастеризації різноманітних видів консервів, іншої розфасованої, герметично запакованої продукції в пастеризаційних ваннах, термостатних камерах і апаратах,

• завантажувати продукцію у ванни, термостати та апарати,

• контролювати термостатну витримку продукції в шафах,

• контролювати та регулювати процеси витримки, охолодження, пастеризації, тиск і температуру, подачу пари та холодної води відповідно з заданим режимом охолодження та пастеризації,

• вивантажувати продукцію, охолоджувати та транспортувати її згідно з виробничим призначенням,

• пастеризувати молоко, соки й інші рідкі продукти на пастеризаторах з мішалкою, що витиснює, або барабаном,

• замінювати сітки на фільтрах і фільтротканині.

Повинен знати:

• вимоги, які висуваються до якості сировини, що використовується,

• технологічні режими термостатної витримки та пастеризації,

• основні фізико-хімічні властивості продукту, що пастеризується,

• правила використання обладнання, контрольно-вимірювальних, сигнальних та приладів регулювання.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад