Чиє робоче місце найбільш брудне?

Експерти вирішили з'ясувати, хто з офісних працівників відрізняється охайністю, а чиє робоче місце не відповідає жодним нормам гігієни. У результаті виявилося, що такі шановані люди, як адвокати, юристи та бухгалтери, потрапили до переліку «найбрудніших».

Брудні робочі місця – це ідеальне місце для розмноження бактерій і інших мікроорганізмів, які швидко поширюються по всій компанії та викликають спалах захворювань серед співробітників.

Вивчення стану робочих місць тисячі офісних працівників з різних фірм Британії показало, що гігієною багато хто з них практично не опікується. На двох третинах комп'ютерних клавіатур були виявлені мікроби, а на деяких з них наросла цвіль.

Найбільш негігієнічними виявилися бухгалтери та представники закону, а на столах соціальних працівників була виявлена найбільша кількість залишків їжі зі цвіллю. Приблизно половина офісних працівників не знають про те, що на їхніх клавіатурах, телефонах і екранах комп'ютерів живуть бактерії. Дві третини опитаних зізналися, що обідають на робочому місці й не прибирають його після цього.

«Наше дослідження показало, що багато робочих місць відрізняються дуже поганою гігієною. Особливо це тривожить нас напередодні сезону грипу та застуд. Щоб мінімізувати ризик спалахів цих захворювань серед співробітників, необхідно утримувати в чистоті робочі столи, комп'ютери та телефони», - підкреслюють експерти.

Джерело: http://zdravoe.com/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад