9 корисних навичок, які варто додати в резюме

Іноді процес пошуку нової роботи може бути дуже важким і займати багато часу. Балансувати між нескінченними інтерв'ю, доробками резюме і конкуренцією з іншими кандидатами не так просто, як здається.

Якщо ваше резюме вже красиво оформлено, легко читається і містить всю релевантну інформацію про вас, спробуйте додати в нього кілька нових корисних навичок, володіння якими підвищить ваш рейтинг в очах роботодавців. У сучасному світі великою популярністю користується володіння технологіями та навичками програмування. Редактори порталу Business Insider склали список програмних продуктів і ськиллов, які можуть вам стане в нагоді. Варто зазначити, що більшість з цих знань можна отримати в Інтернетi за допомогою онлайн-курсів або відповідної літератури.

 
Adobe Photoshop - необхідний інструмент для всіх, хто планує пов'язати своє життя з графічним дизайном або роботою з фотографіями.

Microsoft Excel - це дивно, але багато фахівців сьогодні не можуть повноцінно працювати з Microsoft Excel, проводячи складні розрахунки або складаючи формули. Проте, це програмне забезпечення дуже важливо для людей, які працюють, наприклад, в сфері фінансів.

Іноземні мови - вивчити нову мову досить складно. Проте, це варто того. По-перше, кандидатів зі знанням іноземних мов охочіше беруть на роботу, а, по-друге, люди, які володіють двома і більше мовами, мають кращу пам'ять і можуть ефективніше справлятися з мультизадачність.

Веб розробка. Основи програмування можуть знадобиться представникам абсолютно всіх професій. Тому вивчити хоча б базові принципи HTML, CSS або JavaScript безперечно варто.

WordPress - якщо ви працюєте в сфері медіа або хочете спробувати себе в цьому напрямку, будьте готові до того, що вам доведеться працювати з різними CMS для наповнення сайтів. Їх освоєння краще почати з WordPress.

Мистецтво говорити - незалежно від того, в якій сфері ви працюєте, вам доведеться спілкуватися з людьми. Цьому варто і потрібно вчитися. Якщо перспектива розповідати щось великій аудиторії вас лякає, краще зайнятися розвитком цієї навички заздалегідь.

SEO - ще одна корисна технологія для тих, хто працює в медіа. Від того, наскільки грамотно налаштована робота сайту з точки зору SEO-оптимізації, залежить половина всього успіху.

Google Analytics - це платформа, що дозволяє відстежувати показники діяльності вашого сайту. Дуже корисне програмне забезпечення для тих, хто починає освоювати SEO.

Продакт-менеджмент - є всілякі техніки просування продуктів. Ідеальний навик для тих, хто працює в маркетингу.

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад