Усі резюме / Резюме по рубриках / Керівники
Дане резюме втратило актуальність 06 Січня 2017 р.
Дані наведені виключно в ознайомлювальних цілях. Контактна інформація прихована та допоміжні функції вимкнені

08.10.2016


Главный инженер, технический директор

Контактна особа: Сапожников Алексей
Місто (регіон): Київ


Основна інформація:

Условия работы
Цель:
Висококваліфікований фахівець з хорошими організаторськими здібностями і високими етичними якостями, що знає всі особливості організації безперебійної роботи об'єкта технічною службою (експлуатація (будівель та техноголічного обладнання), ремонт, будівниц
Режим работы:
полный рабочий день
Основные навыки:
Добрый день, Уважаемые Коллеги.
Направляю Вам на рассмотрение своё резюме на вакансию руководителя департамента управления недвижимостью, технического директора, главного инженера, руководителя проектов, консультанта.
Огромный опыт работы руководителем (более 10 лет) по вопросам: управления и эксплуатации объектов недвижимости «Холдинга» по Украине (Гостиницы, БЦ, знание современных технологий производства и менеджмента, ТРЦ, частный ЖЭК, а также руководителя проектов, связанных с реконструкцией объектов с «нуля».
Огромный опыт работы руководителем на производствах (пищевое, технологическое, машиностроение, металлургия (станки ЧПУ - металлообработка и изготовление металлоконструкций различного вида и конфигурации, их монтаж (образов: инж-механик)). Опыт работы более 9 лет.
Огромный опыт работы на объектах с повышенной опасностью.
Изучение WCM и KAIZEN. Применение на производстве.
Дисциплинированность, умение работать с людьми, коммуникабельность, требовательность, высокая работоспособность и обучаемость.
Есть необходимые аттестационные документы и удостоверения.
Есть рекомендательные письма ведущих компаний.
Перемена мест работы, связана с повышением уровня должности и ответственности.
Возможен переезд - развитие и рост !!!
В связи с тем, что письма, отправленные с сайтов, не всегда приходят, отправляю свои контактные данные: Эл.почта ra-dar@ukr.net и моб: +38(093)786-33-11, +38(067)404-64-04.
Надеюсь на обратную связь и сотрудничество.
С Уважением, Алексей Сапожников

ПАТ «Банк Русский Стандарт», Україна та м. Київ. Заступник Керуючого / Керівник Адміністративно-Господарського Управління по Україні та м.Києву. Додатково: Керівник проекту з комплексної модернізації та реконструкції головного офісу БЦ та колл-центру в м. Києві. тимчасова пропозиція посади на період реалізації проекту з модернізації.
ПрАТ «Лекс Холдинг» (ТРЦ «Караван») Україна та м. Київ. Заступник директора / Керівник технічних служб ТРЦ. Додатково: Керівник проектів з комплексної реконструкції ТРЦ. тимчасова пропозиція посади на період реалізації проекту з реконструкції.
ТОВ «Інтерн», Готель «Опера», м. Київ. Технічний директор / Головний інженер з експлуатації, будівництва, реконструкції, ремонту та впровадженні нових технологій. Додатково: керівник проектів (див. нижче)
ТОВ «АШАН Україна Гіпермаркет», м. Київ. Головний Інженер з експлуатації, будівництва та ремонту. тимчасова пропозиція посади на період реалізації проектів з відкриття гіпермаркетів.
ДП «Тетра Пак Україна», м. Київ Керівник відділу експлуатації інженерних мереж та комунікацій. (все підприємство та головний офіс)
ЗАТ «Інком» - «Інформаційні комп’ютерні системи», м. Київ. Керівник служби експлуатації БЦ. Начальник відділу з ремонту та експлуатації БЦ.
Готель «Дніпро», м. Київ. Інженер з організації та ремонту (В. о. головного інженера з експлуатації)
Аналіз економічних та фінансових показників на кожному етапі реалізації проектів з реконструкції, будівництва та експлуатації (вентиляція, кондиціювання, опалення, водопостачання, монтаж інженерних систем та комунікацій, то що …..), та реконструкції окремих площ ТРЦ, БЦ під потреби майбутніх орендарів (фітнес центрів з басейном, ресторану, конференц-залів, …. ), корегування вартості та графіків робіт. Розробка фінансового бізнес-плану для ТРЦ, БЦ. Фінансова та технічна частина (обслуговування штатними працівниками та підрядними організаціями, …) Розробка штатної структури ТС підприємства з фінансовими показниками. Організація взаємодії структурних підрозділів підприємства (служба головного інженера, маркетинг, бухгалтерія, підрядні організації (на стадії реконструкції, будівництва та експлуатації)) з головним підрядником для реалізації проекту розвитку підприємств. Організація та контроль експлуатації та ремонту будівель та технологічного обладнання ТРЦ, БЦ (холодильного обладнання, систем вентиляції та кондиціонування, ліфтового господарства, пожежного обладнання (сплінкерного та оповіщення про пожежу)). Організація експлуатації та технічного обслуговування, своєчасного планово-запобіжного і поточного ремонту машино-тракторного та автомобільного парку. Організація та контроль обслуговування систем теплопостачання, електропостачання, водопостачання та водовідведення (з метою зниження вартості витрат на енергоресурси шляхом зменшення витрат енергоресурсів), обслуговування системи обладнання очищення води. Вивчення нових технологій та аналіз безперебійної роботи обладнання БЦ Класу А+ (інтелектуальна система керування ліфтами, станції підзарядки електромобілів, АЗС, системи контролю доступу на об’єкт за допомогою мобільних пристроїв, ….), для реалізації їх в проекті будівництва БЦ. Розробка, затвердження та контроль договорів з постачальними організаціями по Україні та м. Києву (енерго/тепло/водо/газопостачання, Екологія), підрядними організаціями та орендарями. Налагоджування та підтримання зв’язків з представниками контролюючих державних служб. Ведення кореспонденції та службової документації, участь у переговорах.
Ведення проекту впровадження системи диспетчеризації інженерного обладнання. Ведення проектів з реконструкції систем вентиляції та кондиціонування «Готелю», з послідуючим об’єднанням систем в одну систему (під ключ). Ведення проекту з заміни старих ліфтів на нові (під ключ). Ведення проекту з капітальної реконструкції СПА (під ключ). Ведення проектів з реконструкції Мок-Ап (під ключ). Володіння персональним комп'ютером (Word, Excel, PowerPoint, PhotoShop, 1С:Бухгалтерія, програма SAP R/3 Navigation, Інтернет, електронна пошта), наявність водійських прав категорія «В» (стаж 19 років). Компанія КМК Бізнес Тренінг Навчання за програмою «ТМІ - Управління змінами» Відкриття Гіпермаркетів «АШАН» Участь у програмі «WCM - Виробництво світового класу» - Лідер команд по забезпеченню безперебійної роботи обладнання, та економії енергоресурсів підприємства. Компанія Корпоративних Тренінгів Навчання за програмою «Управління проектами» Департамент навчання та розвитку персоналу Корпорації Оргсхема та Структура бізнесу Корпорацій. Управління персоналом, Лідерство.
У наявності є всі необхідні, дійсні, кваліфікаційні посвідчення про навчання та атестацію.
Нагороди: Готель «Опера». 2011р. У вагомий особистий внесок у розвиток туристичної галузі, високий професіоналізм та з нагоди дня туризму Готель «Дніпро» . 2004р. За багаторічну плідну працю у сфері готельних послуг, вагомий внесок у розвиток міжнародного туризму в Україні, творчу ініціативу, високу якість та культуру обслуговування, впровадження нових прогресивних технологій. Хороші організаторські здібності, дисциплінованість, вміння працювати з людьми, комунікабельність, вимогливість, точність, висока працездатність та здатність до навчання.



Контакти:

Строк резюме збіг. Контакти приховані

Відправити
другу

Поскаржитись
адміністратору



Роздрукувати сторінку

Не знайшли необхідного резюме?

Додайте вакансію

Схожі резюме


Схожі резюме строк актуальності яких закінчився
инженер-технолог по пошиву одежды, Ирина Леонидовна, з/п За домовленістю 22.02.2022
главный бухгалтер, Ирина Т, з/п За домовленістю 08.02.2022
главный бухгалтер, Светлана, з/п За домовленістю 20.01.2022
директор по развитию бизнеса, Снежинский Александр, з/п За домовленістю. 28.11.2020
исполнительный директор, операционный директор, Снежинский Александр, з/п За домовленістю. 27.11.2020
директор по маркетингу, Polishevych Oleg, з/п За домовленістю. 13.11.2020
директор по продажам, Коробицын Андрей, з/п 50000 грн. 13.11.2020
комменрческий директор, начальник, Середа Олег, з/п За домовленістю. 24.10.2020
инженер-электронщик, Гаврилин Владимир, з/п За домовленістю. 22.10.2020
директор предприятия, операционный директор, исполнительный директор, Яцкевич Константин, з/п 40000 грн. 14.10.2020

Більше резюме →

Резюме в категорії: Керівники
Резюме в регіоні: Київ


Ринок працевлаштування в Києві та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Києва

Регіон Вакансії Резюме
Kyiv Резюме і вакансії, робота в Києві
вакансии и резюме
 
6360 5636
Barushivka Резюме і вакансії, робота в Баришівці
вакансии и резюме
 
149 4
Berezan Резюме і вакансії, робота в Березані
вакансии и резюме
 
152 5
Bila_Cerkva Резюме і вакансії, робота в Білій Церкві
вакансии и резюме
 
236 18
Boguslav Резюме і вакансії, робота в Богуславі
вакансии и резюме
 
156 5
Boruspil Резюме і вакансії, робота в Борисполі
вакансии и резюме
 
201 8
Borodyanka Резюме і вакансії, робота в Бородянці
вакансии и резюме
 
151 3
Boyarka Резюме і вакансії, робота в Боярці
вакансии и резюме
 
164 5
Brovaru Резюме і вакансії, робота в Броварах
вакансии и резюме
 
230 7
Bucha Резюме і вакансії, робота в Бучі
вакансии и резюме
 
159 4
Vasulkiv Резюме і вакансії, робота в Василькові
вакансии и резюме
 
169 6
Vushgorod Резюме і вакансії, робота в Вишгороді
вакансии и резюме
 
159 5
Vushneve Резюме і вакансії, робота в Вишневому
вакансии и резюме
 
171 4
Volodarka Резюме і вакансії, робота в Володарці
вакансии и резюме
 
142 0
Zgurivka Резюме і вакансії, робота в Згурівці
вакансии и резюме
 
144 2
Ivankiv Резюме і вакансії, робота в Іванкові
вакансии и резюме
 
142 1
Irpin Резюме і вакансії, робота в Ірпіні
вакансии и резюме
 
185 4
Kagarluk Резюме і вакансії, робота в Кагарлику
вакансии и резюме
 
147 3
Makariv Резюме і вакансії, робота в Макарові
вакансии и резюме
 
151 0
Muronivka Резюме і вакансії, робота в Миронівці
вакансии и резюме
 
148 3
Obuhiv Резюме і вакансії, робота в Обухові
вакансии и резюме
 
159 8
Pereyaslav_Khme Резюме і вакансії, робота в Переяслові-Хмельницькому
вакансии и резюме
 
153 1
Rzuschev Резюме і вакансії, робота в Ржищеві
вакансии и резюме
 
144 0
Rokutne Резюме і вакансії, робота в Рокитному
вакансии и резюме
 
142 0
Skvura Резюме і вакансії, робота в Сквирі
вакансии и резюме
 
157 1
Slavutych Резюме і вакансії, робота в Славутичі
вакансии и резюме
 
143 0
Stavusche Резюме і вакансії, робота в Ставищі
вакансии и резюме
 
144 1
Tarascha Резюме і вакансії, робота в Таращі
вакансии и резюме
 
143 0
Tetiiv Резюме і вакансії, робота в Тетієві
вакансии и резюме
 
143 0
Ukrainka Резюме і вакансії, робота в Українці
вакансии и резюме
 
146 2
Fastiv Резюме і вакансії, робота в Фастові
вакансии и резюме
 
152 3
Yagotun Резюме і вакансії, робота в Яготині
вакансии и резюме
 
148 5